Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Vrouw wordt op haar honderdste verjaardag bediend door twee halfnaakte butlers

oma1

De honderd halen is natuurlijk een hele prestatie, en als je dit dan lukt, moet je het natuurlijk wel in stijl vieren. Dit dacht betovergrootmoeder, Doll Jenkins uit het Engelse, Colchester ook. Ze had voor haar honderdste verjaardag dan ook de hele brutale wens. Ze wilde namelijk in het bejaardentehuis waar ze woont, bediend worden door twee halfnaakte butlers.

De oudere vrouw had eerder dit jaar aan het personeel laten weten dat ze graag door twee halfnaakte jongens, een drie gangenmaaltijd geserveerd zou willen krijgen. Dit bracht haar verzorgster, Leigha Jones op het idee om geld in te zamelen om de wens van de hoogbejaarde te vervullen. Op de verjaardag van Doll waren er dan ook twee hunks uitgenodigd om haar te verrassen met een speciale traktatie.

Leigha zei dat Doll het erg naar haar zin had. Ze zei: “Haar gezicht begon helemaal te stralen toen de twee hunks binnenkwamen.” Eerst zei Doll dat de twee butlers maar weer snel hun kleren moesten aantrekken, maar toen ze eenmaal niet meer zo verlegen was begon ze met de jongens te flirten. “’Ze vond het geweldig en ze bleef maar vragen of de twee hunks terug konden komen om haar nog een keer gedag te zeggen.’ Doll had de dag van haar leven en liet weten dat ze het liefst tweehonderd wilde worden zodat ze het nog een keer over kon doen.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like