Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wtf: Belgisch plaatsje na zes jaar verlost van wortel schietende Opel Corsa

corsa

Je kent het wel, zo’n verlaten auto die in de buurt geparkeerd staat waarvan niermand weet waar die vandaan komt of wie de eigenaar is. Hier kregen de omwonende van de Bremveldlaan in het Belgische Mortsel ook mee te maken. Na een aantal tevergeefse pogingen om de eigenaar te achterhalen besloten ze de politie in te schakelen om het voertuig weg te takelen. Hierdoor is het Belgische plaatsje na zes jaar eindelijk verlost van de wortel schietende Opel Corsa.

Nadat de auto afgelopen week werd weggetakeld, meldde zich bij de Belgische politie een man die liever anoniem wilt blijven. Hij vertelde: “Nadat ik afgelopen week op wat nieuwssites aan het kijken was, zag ik plotseling mijn Opel Corsa aan een takelwagen hangen.” De dertiger was een aantal jaren geleden verhuisd en had de auto in zijn oude buurt laten staan. “Ik parkeerde de auto uit het zicht op de Bremveldlaan omdat ik daar niet hoefde te betalen nadat de parkeerkaart was vervallen. Na enkele weken raakte die auto uit mijn gedachten.”

Normaal gesproken verplaatste de man zich met de fiets of het openbaar vervoer en als hij een keer een auto nodig had, dan huurde hij er één. Omdat de betaling van de autoverzekering en wegenbelasting liep via een automatische incasso had de eigenaar van de Opel niet door dat hij nog betaalde voor de auto. Hij vertelde: “Ik heb toch maar eens een berekening gemaakt en de auto heeft me flink wat onnodig geld gekost. “Van die autoverkoop moet ik nu toch maar eens echt werk gaan maken.”

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like