Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Belg geflitst met maar liefst 696 kilometer per uur

flitser

Een Belgische bestuurder moet je ongetwijfeld een hoedje hebben geschrokken toen hij onlangs een flitsboete op de deurmat kreeg. In de brief stond namelijk dat hij in het Waalse Quiévrain in zijn Opel Astra was geflitst met een snelheid van maar liefst 696 kilometer per uur.

Na een ‘technische correctie’ kwam de snelheid waarmee de man zou hebben gereden uit op 654,24 kilometer per uur. Aangezien er op de plek waar de man was geflitst slechts 50 gereden mag worden, kwam de man op een schikking uit van 6507 euro. Natuurlijk is hier een foutje gemaakt want zelfs met een formule 1 auto is het onmogelijk om deze snelheden te behalen, laat staan in een Opel Astra.

Volgens de moeder van de bestuurder klopt er helemaal niks van, ze is dan ook net zo verbaasd als haar zoon. Ze vertelde: “ Hij is helemaal geen snelheidsduivel, normaal rijdt hij zelf maximaal 60 kilometer per uur.” Nadat de man bezwaar had ingediend tegen de schikking zag de politie de fout meteen in. Wel zal hij binnenkort een andere boete krijgen want ja, ook 60 kilometer per uur is te snel als je ergens maar 50 mag rijden!

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like