Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wtf: Bejaarde Nederlanders rijden in Rome met auto van metrotrap af

skoda

Sommige bejaarden zijn gewoon te oud om nog achter het stuur te zitten, omdat ze anders ongelukken veroorzaken. Zo ook het bejaarde echtpaar die dit weekend in de Italiaanse hoofdstad Rome een bizarre manoeuvre maakte en zo een ontzettend gevaarlijke situatie veroorzaakte. Ze reden namelijk per ongeluk met de auto van de toegangstrap van een metrostation af.

De 70-jarige bestuurder van de auto met Nederlands kenteken en zijn 72-jarige echtgenoot, reden middag op de dag met hun Skoda Octavia van de trap van het Magliana metrostation af. Het bejaarde echtpaar schrok zich rot want ze hadden niet door dat ze de verkeerde afslag hadden gepakt. Het echtpaar dacht namelijk dat het om de ingang van de parkeergarage van het station ging.

Jammer genoeg was het niet een parkeergarage waar de twee bejaarde naar binnen reden maar de ingang van een metrostation. Gelukkig kon de bestuurder net op tijd stoppen en reden ze niet verder het metrostation in. De bestuurder gaf niet de navigatie de schuld en was redelijk genoeg om te erkennen dat hij niet had gezien dat het een metrostation was. Gelukkig raakte er niemand gewond bij het ongeval.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like