Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Bejaarde man verliest duim door automatisch sluitende Jaguar deur

jag

Als je een hypermoderne auto hebt met allerlei technische snufjes wil dat nog niet zeggen dat je volstrekt veilig bent. Dat bewijst de 81-jarige Theodore Levy uit Florida maar weer nadat hij in zijn Jaguar XJL R met automatisch sluitende deuren stapte. De bejaarde man beweert dat hij zijn rechterduim is verloren omdat de deur van zijn wagen ter waarde van 96.000 dollar plotseling dicht ging.

De man stond geparkeerd in een parkeergarage van restaurant toen zijn autodeur plotseling dichtsloeg. Hierdoor werd de duim van zijn rechterhand er met brug geweld vanaf gesneden. De bejaarde man besloot er een zaak van te maken en wil Jaguar voor de rechter slepen omdat er zich vaker problemen voor doen met dit model.

Jaguar had nagelaten om een sensor in dit type wagen aan te brengen die detecteerde of zich voorwerpen in de buurt van de deur bevonden op het moment van sluiten. Daarmee werden de deuren van de auto volgens zijn advocaat een guillotine. Jaguar zegt niet op de hoogte te zijn van de aanklacht en daarom geen commentaar te kunnen leveren.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like