Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wtf: Balenciaga en Crocs brengen samen rubberen naaldhak uit

bal2

Terwijl vele onder ons de Crocs de meest afschuwelijke stappers ooit vinden, ziet het Franse modehuis Balenciaga wel wat in de foeilelijke rubbere sandalen. Afgelopen week presenteerden Balenciaga namelijk samen met Crocs een naaldhakversie van de rubberen stappers.

Het gaat om felroze stiletto’s, die je naar eigen smaak kan versieren met kleurrijke accessoires. Eerder deze week zette Balenciaga op een voorproefje van rubberen naaldhakken op Instagram. Tot nu toe werd er alleen nog een zuurstokroze en een geel exemplaar getoond, het is nog niet bekend of de schoen ook in andere kleuren beschikbaar zal zijn.

Een paar maanden geleden introduceerde het Franse modehuis Crocs met plateauzolen op de catwalk in Parijs. En hoewel de sandalen door zowat de hele wereld werden uitgespuugd, waren de Crocs nog voordat ze daadwerkelijk te koop waren, uitverkocht! Er wordt verwacht dat het zelfde zal gebeuren met de rubberen naaldhakken! Wanneer de schoenen precies op de markt komen, is nog niet bekend. Ze gaan waarschijnlijk 50 euro kosten.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like