Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Automonteur in Denekamp vindt levensechte python in dashboardkastje

slang1

Automonteur Frank Tijhuis komt tijdens het sleutelen wel vaker gekke dingen tegen in de auto, maar een echte wurgslang dat is voor hem ook nieuw. Dit gebeurde nadat Eric Mulder, conservator bij het Wonderryck museum, zijn auto langs bracht bij de garage in Denekamp. Blijkbaar was één van de slangen van het museum ontsnapt en nadat Frank een onderdeel in het dashboard wilde vervangen kwam hij daar de python van ruim anderhalve meter tegen.

Frank vertelde: “Ik was bijna klaar met de Opel Corsa en wilde nog een lampje vervangen in een van de tellers. Ik schroefde wat los, keek naar binnen en dacht: verrek, het lijkt wel of daar een slang ligt. Ik riep tegen mijn collega’s dat er een slang in de auto lag, maar die zeiden: “Joa, joa, dat zal wa.” In de garage worden wel vaker grappen uitgehaald.” Maar toen zijn collega’s kwamen kijken bleek dit geen grap te zijn, de slang was namelijk echt en hiernaast was het bepaald geen kleintje.

Frank belde met Eric, de eigenaar van auto, en vroeg hem: “Kan het zijn dat jullie een slang missen?” Tot zijn verbazing zei hij: “Dat klopt, ik kom hem wel even halen.” Even later verscheen Eric bij de garage om de verloren python weer in zijn armen te sluiten. Eric liet weten dat hij zo nu en dan de slangen vervoerd in zijn auto en dat hij de python al een paar dagen eerder kwijt was. De python was  ongedeerd en kon nadat Eric hem uit het dashboard had gehaald weer terug worden gebracht naar zijn thuis in het natuurhistorisch museum Wonderryckn in Denekamp.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like