Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Australisch restaurant serveert waterpistool bij maaltijd om meeuwen weg te jagen

zeemeeuw

Als je denkt wat te gaan eten bij een restaurant aan de kust, kan het zomaar gebeuren dat je eten wordt gekaapt door een bijdehante zeemeeuw. Maar bij het Australische visrestaurant 3Sheets liep dit zo uit de hand dat de eigenaar moest grijpen naar grof geschut. Daarom bewapende hij zijn gasten met waterpistolen om de terror vogels af te schikken.

De eigenaar van visrestaurant 3Sheets, Toby Evans was helemaal zat dat zijn gasten constant werden belaagd door de brutale zeemeeuwen. Daarom besloot hij het meeuwenprobleem aan te pakken en zijn gasten te bewapenen. Eerder probeerde hij het de meeuwen al af te schikken door een vogelverschrikker in de vorm van een plastic uil te plaatsen maar dat werkte niet. De waterpistolen zijn daar in tegen een groot succes.  

Wie nu het terras van 3Sheets betreedt, ziet naast de menukaart ook een waterpistool op tafel liggen, waarmee de azende zeemeeuwen onder ‘vuur’ genomen kunnen worden. De restauranteigenaar vertelde: “Ik wilde iets doen wat wel diervriendelijk was. Dit stelt gasten in staat om in alle rust te eten en tegelijkertijd een beetje lol te trappen.” Door de gasten te bewapenen met waterpistolen zijn er tot op de dag van vandaag geen zeemeeuw incidenten meer geweest.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like