Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wtf: Australiër weert pijl af met zijn smartphone

pijl2

Elke dag hoor je wel een verhaal over dat smartphones zorgen voor levensgevaarlijke situaties in het verkeer of dat er weer iemand is verongelukt tijdens het nemen van een selfie. Maar zo’n smartphone kan in sommige gevallen ook je leven redden. Hier weet de een 43-jarige Australiër alles van. Hij ontsnapte namelijk aan de dood doordat een pijl die op hem werd afgeschoten werd tegen gehouden door zijn smartphone.

De man had in het hippie dorp Nimbin aan de Australische oostkust ruzie gekregen met zijn 39-jarige buurman. Toen hij thuis kwam van zijn werk, stond plotseling zijn buurman met pijl-en-boog voor zijn neus. De man greep naar zijn telefoon en hield deze voor zijn gezicht om het incident te filmen. Daarmee redde hij waarschijnlijk zijn leven want door zijn smartphone weerde hij de pijl af.

De pijl doorboorde de telefoon maar alleen de punt kwam erdoorheen, hierdoor werd hij alleen geraakt in zijn kin en liep enkel een schram op. Hij had geen medische zorg nodig, meldt de politie. De buurman werd ter plaatse gearresteerd, maar kwam korte tijd later op borgtocht vrij. Hij wordt verdacht van onder meer het opzettelijk willen toebrengen van lichamelijk letsel en moet over een maand voor de rechter verschijnen.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply