Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Amerikaanse vrouw verft huis knalroze met emoji’s na burenruzie

huis

Kathryn Kidd, een vrouw uit het Amerikaanse Manhattan, lag totaal niet op een lijn met haar buren. Ze besloot na een kansloze actie van haar buren wraak te nemen op grappige wijze. 

De burenruzie begon in mei afgelopen jaar toen de eigenaresse van het ‘toen nog niet zo roze’ huis te huur zette op Airbnb. Dat zou tegen de regels zijn geweest van de gemeente, die voorschrijft namelijk dat huizen niet voor een periode korter dan 30 dagen verhuurd mogen worden. Kathryn deed dat wel en buren gaven haar aan bij de gemeente. Ze kreeg een boete van duizenden euro’s.

Een paar dagen later verschenen er volgens buurtbewoners schilders voor het huis van Kathryn. Het huis werd fuchsiaroze gemaakt met twee enorme emoji’s erop. De buren zijn er van overtuigd dat het een wraakactie is. De buurvrouw verteld: “Het is een teken naar mij persoonlijk.” Ze is bang dat het roze huis de waarde van andere huizen in de straat aantast.

Kathryn ontkent dat de nieuwe kleur iets te maken zou hebben met boete die ze kreeg voor het verhuren van haar huis. Ze heeft het huis de kleur gegeven die ze zelf wilde en de emoji’s zijn volgens haar een modestatement.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like