Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wtf: Amerikaanse marinevlieger tekent enorme penis in de lucht

penis

Als je vroeger een piemel op het schoolbord tekende als de leraar even niet keek was je echt vet stoer. Maar de tekeningen die een Amerikaanse marinevlieger van de NAS Whidey afgelopen week in de lucht maakte is wel echt next level. Hij vloog namelijk met een vliegtuigje boven Okanogan Country in de Amerikaanse staat Washington en tekende zo een levensgrote piemels in de lucht.

De bewoners van Okanogan Country keken wel even vreemd op toen ze het kunstwerk van de piloot in de lucht zagen. Veel van hen konden er wel om lachen en deelden dan ook vrolijke foto’s van het bijzondere tafereel op social media. Zo schreef ene Anahi Torres bijvoorbeeld onder een foto: “Het meest monumentale wat er ooit in Okanogan is gebeurd, is deze enorme penis die in de lucht werd getekend”.

Het Amerikaanse leger vond het allemaal wat minder grappig en heeft inmiddels excuses aangeboden voor het voorval. Ze erkenden dat de manoeuvre van de piloot “nul trainingswaarde” heeft, de organisatie liet weten: “Het leger houdt zijn personeel aan de hoogste standaarden en we vinden dit absoluut onacceptabel en van geen enkele trainingswaarde, en we houden de bemanning er verantwoordelijk voor.” De Amerikaanse luchtvaartautoriteit reageerde wat minder fel en lieten weten er weinig aan te kunnen doen aangezien het voorval niet gevaarlijk was en ‘moreel onacceptabel gedrag niet te handhaven is’.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like