Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Amerikaanse ‘Kus een Kia’ competitie, mensen gaan ver voor gratis auto

kia1

Als je dacht dat Japanners gekke competities bedachten, dan heb je zeker de Amerikaanse ‘Kiss a Kia contest’ nog niet gezien. Gisterochtend is er in de Amerikaanse staat Texas een gevecht losgebarsten om een gratis auto te winnen. Wie het langst de Kia Optima kan kussen, mag de auto gratis mee naar huis nemen.

De ‘Kiss a Kia’ competitie werd georganiseerd door het lokale radiostation 96.7 KISS FM en iedereen die mee doet heeft een kans om de Kia te winnen. In totaal stonden er twintig mensen voor de wedstrijd ingeschreven en naarmate de tijd verstrijkt zullen deze stuk voor stuk afvallen. De wedstrijd duurt maximaal vijftig uur, daarna wordt de auto verloot onder de overgebleven deelnemers. De kandidaten mogen ieder uur tien minuten pauzeren, hierna zullen ze hun lippen weer op de Kia moeten drukken.

Tijdens de wedstrijd zal de Kia dealer exclusieve arrangementen en aanbiedingen weggeven aan de deelnemers die met hun lippen vastgepakt zitten aan het voertuig. Nadat een Amerikaanse televisiezender FOX 10 de wedstrijd begon te streamen op Facebook werd deze gelijk door vele duizenden mensen bekeken. De grote vraag is, zou jij deelnemen aan de wedstrijd en twee dagen lang een Kia kussen?

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like