Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

WTF: Agenten Betrappen rotterdammer op het stelen Feyenoord-vlag

fey1

Als je een trouwe supporter bent van een voetbalclub dan moet je natuurlijk een clubvlag bezitten om zo te laten zien dat je achter ze staat. Het is dan wel zo sportief dat dan ook netjes een duit in het zakje van je club doet om de vereniging te supporten. Maar blijkbaar begrijpt niet iedereen dit, zo werd er in Rotterdam-Zuid afgelopen week een 44-jarige Rotterdammer opgepakt omdat hij een Feyenoord-vlag zou hebben gestolen. 

Op camerabeelden was te zien hoe de man de vlag van de vlaggenstok haalde en ermee wegliep. Toen de agenten hem vervolgens aanhielden en vroegen of hij de vlag misschien had meegenomen omdat hij voor Ajax zou zijn, reageerde hij boos. Hij vertelde dat dit absoluut niet het geval was en dat hij de vlag juist wilde hebben, omdat hij hem zo mooi vond en hem over zijn balkon wilde hangen. 

Om te bewijzen dat hij wel degelijk een Feyenoordsupporter was heeft hij de gehele rit naar het politie bureau uit volle borst Feyenoord liederen gezongen. Nadat de Feyenoordsupporter was verhoord kreeg hij een strafbeschikking van 200 euro, waarna hij weer naar huis mocht. 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like