Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Nachtmerrie: 82-jarige Bep uit Amsterdam vindt python in haar toilet

piet

Veel mensen zijn ontzettend bang voor alles wat kriebelt en kronkelt. Je kunt je waarschijnlijk dan ook wel voorstellen, dat het hun grootste nachtmerrie is om oog in oog komen te staan met een python. Dit overkwam de 82-jarige Bep de Ruijter uit Amsterdam, toen zij afgelopen week nietsvermoedend haar toilet binnenliep en er een python om de leiding gekruld zat.

Toen ze iets zag bewegen schrok ze zich een ongeluk, heeft ze de deur gelijk dicht gedaan en is ze de woonkamer in gekropen. In eerste instantie dacht ze dat haar zoon een grap met haar had uitgehaald, maar toen ze hem op belde, liet hij weten dat hij nooit zoiets zou doen. Haar zoon spoedde zich naar de woning aan de Bernissestraat en toen hij de python van ruim een meter op een plankje naast de toiletpot zag zitten, belde hij de politie. Toen de politie de slang zag zitten, werd besloten de dierenambulance in te schakelen en is de python meegenomen om te worden verzorgd.

Hoe de slang in de badkamer terecht is gekomen is niet bekend, maar Bep denkt dat hij via het dakraam binnen is gekomen in haar woning. Om de eigenaar van de python te achterhalen plaatste de politie een foto van de slang op Facebook met als onderschrift: “Wij zijn op zoek naar de rechtmatige eigenaar of eigenaresse van dit bijzondere dier. Wij snappen dat u de kerst graag samen door wilt brengen!”

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply