Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

WTF: 53.000 kilo boomstammen gestolen in Schijndel

bomen

 

Een aantal boeven hebben afgelopen week zo’n 53.000 kilo aan bomen bij een productiebos in Schijndel weten te stelen zonder dat iemand dit heeft door gehad. De gerooide boomstammen lagen opgestapeld langs een landweggetje in de Brabantse plaats.

Hoe de houtdieven het voor elkaar hebben gekregen om ongezien 53.000 kilo aan bomen mee te nemen, dat is nog een raadsel. Volgens de woordvoerder van het bosbouwbedrijf, zouden er ongeveer vier opleggers nodig zijn geweest om de boomstammen te vervoeren. De partij gerooide bomen hebben bij elkaar een waard van zo’n 40.000 euro.

Nadat er aangifte werd gedaan van de diefstal is de politie meteen een onderzoek gestart. Dit heeft ervoor gezorgd dat er inmiddels zo’n 25.000 kilo aan bomen is teruggevonden bij een bedrijf dat de gerooide stammen had gekocht en niet wist dat ze waren gestolen. Hierna zijn de boomstammen weer netjes teruggegeven aan de eigenaar. Het bosbouwbedrijf heeft een oproep op Facebook geplaatst om ook de rest van het hout terug te vinden.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like