Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

WTF: Blijf 30 uur in een gesloten doodskist liggen en je wint een prijs!

coffin

Halloween staat weer voor de deur en dat betekent dat er weer lekker kan worden gegriezeld. En wat zou een Halloween zijn zonder lijken en doodskisten. Daarom bedacht Attractieprak Six Flags St. Louis in de staat Missouri een huiveringwekkende Coffin Challenge. Mensen die aan de wedstrijd deelnemen moeten 30 uur doorbrengen in een doodskist.

Wie de uitdaging aan durft te gaan zal sterk in zijn schoenen moeten staat, want uiteraard zal de deksel van de lijkkist tijdens de challenge dicht gaan. Wel mogen de deelnemers zo nu en dan een paar minuten naar de wc. Ook is bellen met de ‘nabestaanden’ toegestaan en er mag een vriend mee voor de mentale steun.

Degene die het daadwerkelijk volhouden om langer dan 30 uur in een afgesloten doodskist te zitten kunnen 300 dollar winnen. Hiernaast zal de winnaar twee jaarkaarten voor het attractiepark en de doodkist zelf krijgen. Mochten er na 30 uur meerdere deelnemers niet aan claustrofobie bezweken zijn, dan wordt de hoofdprijs verloot onder de overgebleven kistliggers.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like