Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

11-jarige jongen steelt bus en haalt drie passagiers op

11-jarige jongen steelt bus

Een 11-jarige jongen uit de Duitse plaats Ingolstadt, had altijd al de droom om buschauffeur te worden. Toen hij op een parkeerplaats de sleutels van een schoolbus vond, besloot hij zijn droom in vervulling te brengen. Het jochie wist de bus te starten en slaagde er zelfs in om drie passagiers op te pikken, voordat hij door de politie werd aangehouden.

Toen het jongetje de sleutels op de parkeerplaats zag liggen ging hij gelijk opzoek naar het voertuig. Hij kwam tot de ontdekking dat de sleutels hoorde bij een schoolbus die vanwege reparatiewerkzaamheden al een tijdje niet meer werd gebruikt. Toen hij erin slaagde om de deuren te openen kon hij de verleiding niet weerstaan. Hij startte het gevaarte en reed, zoals een echte buschauffeur dit zou doen, naar de eerst volgende bushalte. Bij de bushalte stonden drie mensen te wachten die in eerste instantie niets door hadden. De passagiers stapten in en namen nietsvermoedend plaats in de bus.

Toen de bus plotseling van links naar rechts door de straat begon te slingeren vertrouwde één van de passagiers het rijgedrag van de chauffeur niet. Nadat de bus langs een stilstaande auto schampte besloot de passagier de politie in te lichten. Na een ritje van 4 kilometer wist de politie het voertuig tot stilstand brengen. Toen de agenten zagen dat er een jochie achter het stuur zat konden ze hun ogen niet geloven. Uiteindelijk viel de schade mee want de bus had een paar kleine deukjes, goed voor 100 euro aan reparatiekosten. Op het politie- bureau verklaarde het jongetje dat hij, al sinds hij 3 jaar oud was, een voorliefde had voor bussen. Vanwege zijn jonge leeftijd werd het jochie niet vervolgd en is hij overgedragen aan zijn moeder.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like