Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

11-jarige jongen rijdt 120 kilometer in de auto van zijn vader

politie houdt 11 jarige jongen aan

Jongetjes vinden het vaak ontzettend stoer om in de auto van hun vader rond te scheuren. Jammer genoeg is dit vaak een droom die ze pas op latere leeftijd kunnen vervullen, maar dit geld niet voor iedereen! Zo werd er afgelopen zondag voor de grens van Luxemburg een 11-jarige joyrider van de weg geplukt nadat hij 120 km had rondgereden in de auto van zijn vader.

Het jongetje besloot na een ruzie met zijn vader om de auto mee te nemen. Toen de Duitse politie de auto in het vizier kreeg en ze hem wilden controleren, ging hij ervan door. Het viel de politie op dat de bestuurder van de auto erg goed kon rijden. Toen ze de auto eenmaal tot stilstand wisten te dwingen konden ze hun ogen niet geloven, er bleek namelijk een jochie achter het stuur van de auto te zitten.

Wie het jongetje was en waarom hij ruzie gekregen had met zijn vader is niet bekend. Wel vertelde de politie dat hij voor zijn leeftijd ontzettend goed kon rijden. Hij had namelijk op het moment van de aanhouding zo’n 120 kilometer achter de rug. Nadat ze hem van de weg hadden gehaald brachten de agenten het jongetje weer netjes terug naar huis.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like