Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

11-jarige betrapt inbrekers en jaagt ze de stuipen op het lijf

inbreker

De komende weken gaan veel mensen lekker op vakantie, maar inbrekers niet. Zij weten dat dit de juiste periode is om hun slag te slaan. Alleen niet in het huis van een 11-jarige jongen uit de Duitse stad Aken. Want nadat het jongetje de inbrekers betrapte jaagde hij ze de stuipen op het lijf.

De jongen was alleen in zijn ouderlijke woning toen twee mannen probeerden om de terrasdeur te forceren. Toen de inbrekers met een ‘ijzeren staaf’ begonnen te kloppen, verstopte de tiener zich achter een pilaar in de woonkamer. Op het moment dat de criminelen een gat in de deur hadden gemaakt dat groot genoeg was, pakte hij zijn mobiele telefoon en liep al schreeuwend naar buiten: “Help! Hier wordt ingebroken!”

De daders sloegen vervolgens op de vlucht . De jongen waarschuwde de politie en gaf naast zijn naam en zijn woonadres ook de kentekenplaat van een passerende wagen waarvan hij vermoedde dat die van de inbrekers was. Toen de politie toekwam, beschreef de elfjarige “kalm en zakelijk” wat er was gebeurd. De agenten deden hun petje af voor de koelbloedige jongen. “Dit is super, pure klasse, en zo ontzettend moedig”, klonk het. De daders zijn nog steeds voortvluchtig.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like