Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

10-jarige vlucht naar Zwitserland na het zien van zijn schoolrapport

trein

Aan het einde van iedere schoolperiode, komt er dat ene moment waarop je je schoolrapport moet ophalen. Voor sommige is dit het moment waar ze het hele jaar op hebben zitten wachten, andere kiezen liever het hazenpad. Zo ook een 10-jarige jongen uit het noorden van Duitsland, nadat hij de onvoldoendes op zijn rapport zag vluchtte hij het land uit.

Toen hij het cijfer drie op zijn schoolrapport zag staan, durfde hij niet meer naar huis te gaan en reisde de 10-jarige af naar Hamburg, waar hij een trein naar Zwitserland nam. Het jongetje had een geldig treinkaartje, maar een conducteur vond het toen ze in de buurt van Basel kwamen, toch wel beetje vreemd dat het jongetje alleen op pad was. Hij waarschuwde de politie die het jongetje uiteindelijk op het station van Basel opving en naar de Duitse grensplaats Lörrach bracht.

De ouders van het jongetje hadden hem als vermist opgegeven. Toen ze hoorde dat hun zoontje was opgevangen bij de grens van Duitsland, konden ze opgelucht ademhalen en gingen ze op pad om hem bijna duizend kilometer zuidelijker op te halen…

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like