Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Wonen een elektriciteitshuisje: het ongewone verhaal van hans (42) en zijn vriendin

In het idyllische buitengebied van Almelo heeft een onwaarschijnlijke woonsituatie vorm aangenomen. Een 42-jarige man en zijn vriendin hebben hun intrek genomen in een elektriciteitshuisje aan de Sluisweg, nabij Aadorp. Dit ongebruikelijke thuis, hoewel illegaal, lijkt weinig geheimzinnigheid te kennen. De bewoner lijkt de situatie te accepteren met een filosofische inslag: “Ze weten ervan, ik vind het wel best zo.”

Wat een troep

Langs de muur staan enkele fietsen geparkeerd, terwijl textiel aan een improviserende waslijn wappert in de wind. Een barbecue staat klaar voor gebruik te midden van verspreide afvalzakken. Het is een rommelige aanblik die doet vermoeden dat mensen hier wonen of vaak vertoeven. Zelfs buiten het hek, in de bosjes, leunt een fiets tegen een boom, naast een enorme vuilnishoop. De geur hier is verre van aangenaam.

De gemeente is op de hoogte

Langs de rustige oever van een kabbelende rivier, in een afgelegen huisje dat amper opvalt tussen het dichte gebladerte, speelt zich een intrigerend verhaal af. Voorbijgangers noemen het een trieste situatie, terwijl vissers het als een langer lopend raadsel beschouwen. Al maandenlang hebben twee mysterieuze bewoners hun intrek genomen in dit huisje, maar ze lijken bijna nooit ’thuis’ te zijn.

“Ze weten ervan,” vertelde hij met een zekere terughoudendheid. Hiermee verwees hij naar de autoriteiten, zoals de gemeente. “Op een dag zal ik hier wel moeten vertrekken, maar dat zien we dan wel weer.” De lucht van mysterie rondom dit afgelegen huisje lijkt slechts dikker te worden.

Check ook: Gaby Blaaser trekt eindelijk haar mond open tegen gezeur op Instagram

Bron: Trendnieuws

You May Also Like