Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wonder: Blinde man kan na 20 jaar weer zien

blind

Deze Filipijnse man had heel erg veel pech: ongeveer twintig jaar geleden kreeg hij een oogaandoening waardoor hij blind raakte aan beide ogen. Dat is natuurlijk een nachtmerrie, vooral als je wél eerst de wereld kon zien.


 

Twintig jaar blind

Twintig jaar ging voorbij en de Filipijn kon nog steeds niet zien. Dankzij een crowdfundingsactie werd er genoeg geld ingezameld om de man te helpen met een operatie, want dát was iets wat zijn zicht wellicht terug kon brengen. Je zou denken dat zo’n operatie dan mega veel inspanning is en uren duurt, maar niets is minder waar. De operatie nam maar 7 hele minuten in beslag. 
 

Van blind naar niet-blind

Stel je voor dat je twintig jaar blind bent en je binnen 7 minuten weer kan zien. Dat overkwam de beste man; na de operatie kon de man weer dingen zien. Dat zal wel choquerend voor de man moeten zijn, maar uiteraard is hij ook heel erg dankbaar voor deze kans én voor de crowdfundingactie. 
 

Emotioneel

Zoals je in de video kunt zien is de man zelf en zijn vrouw door het dolle heen en mega emotioneel en we begrijpen waarom. Hoe ziek is het dat je na twintig jaar weer dingen kunt zien?! 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like