Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Woedende Marktplaats-koper gaat los nadat hij tuinslag voor hetzelfde geld bij de Gamma ziet

Woedende Marktplaats-koper gaat los nadat hij tuinslag voor hetzelfde geld bij de Gamma ziet
Beeld: Kakhiel

In de wondere wereld van online handel, waar koopjes en curiositeiten slechts een paar klikken van ons verwijderd zijn, gebeuren soms de meest verbazingwekkende dingen. “Bekijk hoe een woedende Marktplaats-koper compleet uit zijn dak gaat na een mislukte aankoop. Spanning en sensatie!” Wat begon als een onschuldige poging tot het vergaren van een simpele tuinslang, eindigde in epische bedreigingen. Ja, lieve lezers, dit is het verhaal van de “Tuinslang Tumult”: wanneer een ontevreden koper een week later “opdook” om niet alleen een deel van het geld terug te eisen, maar ook tal van bedreigingen te uiten. Hieronder hebben we de screenshots.

Woedende Marktplaats-koper

De koper, die anoniem wenst te blijven, had via Marktplaats een tuinslang aangeschaft voor €60,-. Hij was op zoek naar een voordelige optie en dacht dat hij een goede deal had gesloten. Tot zijn verbazing zag hij dezelfde tuinslang een paar dagen later bij de Gamma liggen, ook voor €60,-, maar dan gloednieuw en inclusief garantie.

Verontwaardigd besloot de koper zijn ervaring te delen op sociale media. “Ik dacht dat Marktplaats een plek was om goede deals te vinden en tweedehands spullen een tweede leven te geven. Maar dit voelt echt als oplichting,” schreef hij in een bericht, vergezeld van foto’s van de tuinslang bij de Gamma.

Marktplaats koper
Beeld: Kakhiel

Reacties en tips

Zijn bericht ging al snel viraal en lokte een stroom aan reacties uit. Sommige mensen uitten hun medeleven, terwijl anderen kritiek hadden op de koper zelf. “Je had toch zelf beter onderzoek kunnen doen naar de prijs voordat je iets kocht?” was een veelgehoorde reactie.

Deskundigen benadrukken het belang van goed onderzoek doen voordat je iets koopt op Marktplaats. “Vergelijk prijzen, lees reviews en stel vragen aan de verkoper. Zo verklein je de kans dat je bedrogen uitkomt,” adviseert een consumentenadvocaat.

Marktplaats koper
Beeld: Kakhiel
woedende Marktplaats koper
Beeld: Kakhiel
woedende marktplaats-verkoper
Beeld: Kakhiel
woedende marktplaats-koper
Beeld: Kakhiel

Check ook: Hier weer 22 Marktplaats gesprekken om je krom te lachen

Bron & Beeld: kakhiel.nl

You May Also Like