Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Whatsapp-oplichter wordt nogmaals urenlang aan de lijn gehouden

Whatsapp-oplichter wordt nogmaals urenlang aan de lijn gehouden
Beeld: kakhiel

Heb je ooit een WhatsApp-oplichter aan de lijn gehad? Zo ja, dan weet je hoe irritant en potentieel gevaarlijk dat kan zijn. Maar wat als je de rollen omdraait en de oplichter zelf aan de lijn houdt, en dat voor urenlang? Dit is het hilarische verhaal van hoe een slimme internetgebruiker een WhatsApp-oplichter urenlang aan de lijn hield.

Whatsapp-oplichter aan de lijn

Het begon allemaal met een verdacht bericht van een ‘familielid’ die beweerde in de problemen te zitten. De oplichter, laten we hem ‘Kl**tz*k’ noemen, stuurde berichten over verloren bestanden en dringende betalingen die gemaakt moesten worden. Typisch oplichtersgedrag, toch? Maar in plaats van in paniek te raken, besloot onze held van het verhaal het spel mee te spelen. Hij hield de oplichter aan de lijn met eindeloze vragen over familieleden en situaties, en zelfs grappige opmerkingen over dure aankopen en ongepaste activiteiten.

screenshot9
Beeld: kakhiel
screenshot8
Beeld: kakhiel
screenshot7
Beeld: kakhiel
screenshot3
Beeld: kakhiel

Het gesprek met de Whatsapp-oplichter

De conversatie nam een komische wending toen onze held vroeg naar de vader van de oplichter en zelfs een lening van een dildo voorstelde! Het gesprek ging van ernstig naar absurd, met onze held die constant vragen stelde over allerlei onderwerpen, van familieproblemen tot rare beroepskeuzes. Het hoogtepunt kwam toen ‘Kl**tz*k’ eindelijk zijn rekeninggegevens doorgaf, hopend op een snelle betaling. Maar in plaats van geld over te maken, vroeg onze held hem naar de reden van een Duits rekeningnummer en maakte grapjes over hotelkamers en ongepaste feestjes.

screenshot5
Beeld: kakhiel
screenshot4
Beeld: kakhiel
screenshot2
Beeld: kakhiel

Lekker aan de lijn

De oplichter, die duidelijk geïrriteerd raakte, probeerde wanhopig het gesprek terug te sturen naar de betaling. Maar onze held liet zich niet van de wijs brengen, hij bleef grappen maken en stelde bizarre voorwaarden voor de betaling. Uiteindelijk, na uren van dit kattenspel, onthulde onze held zijn ware bedoelingen met een laatste bericht: “NEE LUL, VOOR HET OPSPOREN EN AFSCHIETEN VAN KL**TZ*KJES ZOALS JIJ!!” Zo zie je maar weer, soms is de beste manier om een oplichter aan te pakken, gewoon door ze een koekje van eigen deeg te geven. Dit verhaal laat zien dat met een beetje humor en sluwheid, je zelfs de meest vasthoudende WhatsApp-oplichters kunt verslaan.

screenshot1
Beeld: kakhiel
screenshot
Beeld: kakhiel
Whatsapp-oplichter aan de lijn screenshot 2
Beeld: kakhiel
Whatsapp-oplichter aan de lijn screenshot1
Beeld: kakhiel
Whatsapp-oplichter aan de lijn screenshot
Beeld: kakhiel
Whatsapp-oplichter aan de lijn
Beeld: kakhiel

Check ook: Genieten: een WhatsApp-oplichter een koekje van eigen deeg geven

You May Also Like