Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Wanhopige Roy Donders verlaagt prijs van zijn Tilburgse kitchpaleis flink

roy donders

Roy Donders, de flamboyante televisiepersoonlijkheid die bij het grote publiek bekendheid vergaarde dankzij zijn spraakmakende optredens in het televisieprogramma “Roy Donders: Stylist van het Zuiden,” bevindt zich momenteel in een opmerkelijke situatie. Ondanks zijn bekendheid en succesvolle carrière in de Nederlandse entertainmentindustrie heeft Roy Donders zijn huis te koop staan, maar de verkoop ervan verloopt allesbehalve vlekkeloos. In een poging om deze stagnatie te doorbreken, heeft de stijlvolle Brabander besloten tot ingrijpende maatregelen.

Televisie carrière

Roy Donders maakte zijn debuut op de Nederlandse televisie in het RTL4-programma “Gypsy Girls,” waar hij voor het eerst schitterde als stylist. Zijn talent viel onmiddellijk op, en dit leidde tot de start van zijn eigen programma in eind 2013. Naast zijn eigen show heeft Roy Donders ook deelgenomen aan diverse andere televisieprogramma’s, waaronder “Ik hou van Holland” en “Stelletje pottenbakkers.” Een van de meest opmerkelijke momenten in zijn televisie carrière was zijn deelname aan het survivalprogramma “Expeditie Robinson” in 2019, waar hij als zesde werd geëlimineerd en eindigde op de 15e plaats.

Al drie jaar te koop

Met deze indrukwekkende televisie successen zou men verwachten dat Roy Donders’ huis als zoete broodjes over de toonbank zou gaan. Echter, tot ieders verbazing staat zijn huis al drie jaar te koop zonder enig teken van vooruitgang in de verkoop. Daarom heeft de stylist nu besloten om voor de tweede keer drastische stappen te ondernemen om de verkoop te stimuleren. Aanvankelijk werd zijn woning te koop aangeboden voor het bedrag van 550.000 euro, maar enkele maanden geleden werd de vraagprijs al verlaagd tot 499.000 euro. Helaas leidde deze prijsverlaging niet tot het gewenste resultaat, en dus heeft Roy Donders onlangs de prijs nog verder verlaagd tot 485.000 euro.

roy donders

Gekocht voor 235.000 euro

Het is opmerkelijk om te bedenken dat Roy Donders zijn huis zelf in 2016 kocht voor ongeveer 235.000 euro en er vervolgens een hypotheek op nam van zo’n 325.000 euro. Met de huidige vraagprijs zou hij dus nog steeds een aanzienlijke winst maken, maar het lijkt erop dat hij vastbesloten is om zijn vastgoed te verkopen en verder te gaan. Deze situatie werpt echter vragen op over de vastgoedmarkt en de uitdagingen die zelfs bekende persoonlijkheden kunnen tegenkomen bij het verkopen van hun woningen. Ben je nieuwsgierig naar het huis? Bekijk dan de hele advertentie met nog meer foto’s op de website van Funda zelf.

roy donders
roy donders

Check ook: Te koop op Funda: hét huis van de enige echte Roy Donders

Bron: loesoe.nl

Beeld: Funda

You May Also Like