Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Walibi Fright Nights komt dit jaar met horror-overnachtingen

walibi fright nights

We vinden dat iedereen weleens een bezoekje moet hebben gebracht aan Walibi Fright Nights: Walibi wordt in de maand oktober omgetoverd tot horror-pretpark. Nu gaat het pretpark nog een stapje verder, want vanaf dit jaar kun je ook overnachten in een horror-bungalow. Klinkt goed wel! 

Horror

Het attractiepark Walibi verandert een aantal weken in september/oktober aan het eind van de middag om tot horror-pretpark. Dat betekent dat er enge wezens rondlopen die het helemaal niet vervelend vinden om jou de stuipen op het lijf te brengen. Ook kun je in mega-enge spookhuizen. Niet zo eentje die je ook op de kermis vindt, maar echt next level. 
 

After Dark

Vanaf dit jaar kun je dus ook overnachten in een bungalowpark. Dit concept noemen ze ‘After Dark’. De website vermeldt: “Na een helse avond Halloween Fright Nights verlang jij alleen nog maar naar een heerlijk bed en een welverdiende nachtrust. Precies dat ga je niet krijgen tijdens je verblijf aan één van de exclusieve After Dark-huisjes in Walibi Village.” Ook moet je niet gek opkijken als je vreemde telefoons hoort ringelen of enge geluiden uit de muur hoort komen. Voor de echte daredevils dus.
 

Kosten

Een After Dark-huisje heeft ruimte voor 4 tot 8 personen. Zo kost een huisje voor 4 personen 436,05 euro (109 euro p.p.). Het huisje voor 8 personen kost 671,82 euro (84 euro p.p.). De kosten zijn inclusief één dag entree per persoon en is nu al te boeken voor de Halloween Fright Nights 2021!

[video:https://youtu.be/3UsfDJvCtBM]

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like