Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Gast woont hele jaar door in 5-sterrenhotel in Turkije: ‘Ik kan zelfs sparen!’

Waarom wonen in een hotel?
Beeld: Booking.com

Wonen in een hotel? Heb je ooit gedacht dat het goedkoper zou kunnen zijn om in een vijfsterrenhotel te wonen dan een huis te huren? Klinkt als een gek idee, toch? Nou, Josh (24) uit Manchester bewijst dat het mogelijk is. Hij woont nu in een luxe hotel en bespaart daarmee geld.

De onverwachte woningoplossing

Voor veel mensen zijn de dagelijkse kosten een grote zorg. Huur, rekeningen, boodschappen – het lijkt alsof er nooit genoeg geld is. Josh was dit ook zat en besloot een andere manier van leven te zoeken. In plaats van elke maand een groot deel van zijn salaris aan huur en vaste lasten te besteden, zocht hij naar een goedkopere en leukere oplossing: wonen in een hotel.

De rekenkundige oplossing

In Engeland betaalde Josh elke maand 950 pond aan huur, exclusief vaste lasten en boodschappen. Toen hij op zoek ging naar alternatieven, ontdekte hij dat hij voor hetzelfde bedrag in een vijfsterrenhotel in Antalya kon verblijven. Maar dit bedrag dekte alles: eten, drinken, en allerlei luxe voorzieningen. Het was een no-brainer voor hem om de overstap te maken.

Waarom wonen in een hotel?
Beeld: Booking.com

Waarom wonen in een hotel?

Voor 944 pond per maand krijgt Josh niet alleen een mooie kamer, maar ook drie maaltijden per dag en onbeperkte drankjes. Het hotel biedt ook een spa en diverse andere luxe faciliteiten, en het strand is slechts 300 meter verderop. In vergelijking met de kosten en stress van het leven in Manchester, is dit een aanzienlijk betere deal. Josh merkt op dat iedereen in het hotel veel gelukkiger lijkt te zijn dan de mensen in Manchester. “Hier is iedereen blij,” zegt hij. Bovendien heeft hij nog steeds zijn werk op afstand. Met een uitstekende wifi-verbinding kan hij werken vanaf de mooiste plekken binnen het hotel. Het leven is simpelweg beter in een hotel.

Waarom wonen in een hotel?
Beeld: Booking.com

Hoe Dit Jou Kan Helpen

Het idee om in een hotel te wonen, klinkt misschien ongewoon, maar Josh bewijst dat het een slimme keuze kan zijn. Met alle inbegrepen faciliteiten en de luxe omgeving is het een aantrekkelijke optie voor mensen die op zoek zijn naar een verandering. Dit kan niet alleen geld besparen, maar je ook een luxe leven bieden dat je anders misschien niet zou ervaren. Zelfs als je het maar tijdelijk wilt proberen, kun je je huis verhuren en genieten van een maand in een hotel. Dit kan je kijk op wonen en werken volledig veranderen.

Waarom nog in een dure huurwoning wonen als je voor minder geld in een vijfsterrenhotel kunt verblijven? Josh laat zien dat het mogelijk is, en hoe. Dus, denk erover na, pak je koffers, en ontdek een nieuwe manier van leven. Misschien ben jij wel de volgende die in een luxe hotel woont en geld bespaart!

@joshkerr0

HOW IS THIS POSSIBLE!? Yet again I ask myself why am I still in England? Its literally cheaper to live in a 5 star resort than it is to live in Manchester… #fyp

♬ original sound – Josh Kerr

Wonen in een hotel voor 6 maanden:

Check ook: