Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Vrouw zegt dat ze single is omdat mannen bang zijn voor haar schoonheid en intelligentie

Vrouw zegt dat ze single is, omdat mannen bang zijn voor haar schoonheid en intelligentie
Beeld: Instagram @stayustyles

Een vrouw heeft beweerd dat ze ‘erg single’ is, omdat mannen ‘doodsbang’ zijn omdat ze zo knap en slim is. Ashley, die @ashbabank heet op TikTok, gaf in een nu virale video toe dat mensen vaak verbaasd zijn als ze horen dat ze geen vriendje heeft.

Erg single

Bovendien zei de TikToker dat er nul mannen romantisch achter haar aanzitten en liet ze doorschemeren dat ze al acht maanden niet meer intiem met iemand is geweest. Aangezien ze ook modestyliste is, beweert Ashley dat veel mensen verbaasd zijn over haar huidige relatiestatus. Ondanks dat ze ‘zo mooi’ is, vindt ze dat haar uiterlijk haar kansen om liefde te vinden heeft geschaad. “Je hebt een hele angstaanjagende vrouw aan je handen … een hele niet gemakkelijke vrouw,” legde Ashley uit terwijl ze verwees naar haar succes en natuurlijke schoonheid. De TikToker voegde eraan toe: “Mannen vinden me niet leuk. Mannen zijn heel erg bang voor me.”

@ashbabank

lonely life when you know your worth😮‍💨

♬ original sound – A$H

Onbeschikbaar

Hoewel Ashley zegt dat sommige mannen haar wel leuk vinden, bestempelde ze hen als onbeschikbaar of ‘ugo [lelijke] weirdos’. Ze voegde eraan toe: “Want uiteindelijk ben ik slechts een fantasie. Ik ben geen echt mens door het mooie en enge. “Dus ja, ik ben alleen. Ik ben heel, heel, heel erg alleen.” Ashley legde haar situatie verder uit in een bijschrift bij de video toen ze schreef: “Eenzaam leven als je weet wat je waard bent.” Velen zijn naar het commentaargedeelte van de TikTok gekomen om hun gedachten te delen. “Overtuigde singles zijn de verlichte. Wij zijn de hoofdpersonen die het leven leven op onze eigen voorwaarden,” merkte een gebruiker op.

Single maar gelukkig

Een tweede voegde eraan toe: “Hetzelfde… ik krijg mijn hele leven al te horen dat ik intimiderend ben. Mannen benaderen me niet eens omdat ze denken dat ik te veel opties heb.” Een derde vatte samen: “Yup. Ze idealiseren je en dan aan het einde nemen ze je kwalijk en haten ze je voor alles waar ze in het begin van hielden en van je hielden omdat je al hun onzekerheden naar boven brengt. Nog steeds single, maar gelukkig.” Een ander schreef: “Je hebt dit perfect gezegd.” De commentarensectie ziet zeker veel mensen die zich realiseren dat ze een maar al te bekend verhaal horen.

Geïntimideerd

“YUP doodsbang. Zoveel jongens vertellen me dat ze geïntimideerd zijn door mij,” plaatste een andere persoon, terwijl een gebruiker kwaakte: “Ik ook. Zodra ze erachter komen dat ik een echt mens met gevoelens ben… is het allemaal voorbij.” En iemand anders schreef simpelweg: “Feiten.”

SINGLE
Beeld: Instagram/@stayustyles

Check ook:

Deze single meiden laten zien hoe je Valentijnsdag moet vieren

You May Also Like