Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Lol: vrouw viert 1-jarig jubileum van werkzaamheden voor haar huis

jubileum

Je weet dat je een k*tweek gaat hebben als je de graafmachines je straat in ziet rollen en mannen met veiligheidsmaterialen aan ziet komen hobbelen. Dit wordt niet meer rustig Teams’en of (stiekem) uitslapen.
 

Pokkeherrie

Die herrie begint om 7 uur ’s ochtends en gaat door tot het eind van de middag, wat een gezeik. Elke middag gluur je naar buiten of ze aanstalten maken om te vertrekken, maar helaas: de volgende ochtend duiken ze weer op. Het overkwam ook Natalie Harvey, maar bij haar gingen de werkmannen niet weg.
 

1-jarig jubileum vieren

Haar hele straat werd opengegooid en door werkmannen aan gewerkt.Je zou denken dat ze maximaal een paar weken – hè: vooruit, misschien maanden! – bezig zijn en dan de boel weer opdoeken. Maar weken werden maanden en maanden draaiden uit op één jaar. Daarom besloot Natalie dit jubileum goed te vieren. Ze pakte compleet uit en liet een bijpassende taart maken. Check de taart hieronder!

 


 

Positiviteit in plaats van negativiteit 

Volgens Natalie zit het werkschema van de werklui niet helemaal goed in elkaar, want de ene week werken ze de hele week en dan hebben ze weer een pauze van twee weken. Gelukkig ziet Natalie er dus het positieve in en gaat ze er goed mee om! Kunnen veel mensen een hoop van leren :). 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like