Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Vrouw stopt met scheren en voelt zich sexier dan ooit

baard_0

De 39-jarige Rose Geil heeft haar hele leven lang al last gehad van overmatige lichaamsbeharing. Ze heeft hier altijd veel moeite mee gehad maar een aantal maanden geleden nam ze een dapper besluit, ze wilde haar baard laten staan. Dit is volgens haar de beste beslissing geweest die ze ooit in haar leven hebt gemaakt “Ik voel me eindelijk vrouw, ik voel me eindelijk sexy.”

Rose verzette zich 25 jaar lang tegen ‘hirsutisme’ dit is een hormonale aandoening die zorgt voor overbeharing bij vrouwen. Sinds haar dertiende scheert Rose iedere dag haar baard en ze heeft inmiddels al bijna iedere ontharingstechniek uitgeprobeerd, zonder blijvend effect. Ze heeft zich altijd al geschaamd voor haar aandoening en wist haar haargroei al die tijd geheim te houden. Totdat ze dapper besloot om haard baard gewoon te laten groeien. Ze stopte met scheren en liet een volle baard staan. Sindsdien voelt Rose zich vrij, sexy en een stuk vrouwelijker.

Na al die jaren voelt ze zich nu een stuk zekerder in het openbaar met een baard, dan dat ze zich voelde toen ze bang was dat mensen haar stoppels zagen. Sterker nog ze is trots op haar baard en vind haar eigen baard veel indrukwekkender dan die van haar vriend. Haar vrienden en familie staan volledig achter haar en hebben haar afgelopen maanden veel gesteund. Haar ouders zijn trots op haar dat ze zich nu durft te laten zien zoals ze is. Er komen zelf onbekende mensen op straat naar haar toe om haar te vertellen hoe dapper ze wel niet is. Rose heeft dan ook wel een indrukwekkend iets waar menig man jaloers op zou zijn.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like