Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Vrouw steelt ring van overleden dame

xxx_1

Als er iets is dat we al van jong af aan hebben meegekregen is het toch dat je respect moet hebben voor de doden. Zeker voor de nabestaanden van overledenen is dit erg belangrijk, ze hebben het immers al zwaar genoeg met het verlies van hun geliefde. Maar helaas is niet iedereen even goed opgevoed en lopen er heel wat respectloze horken rond op deze aardkloot. Zo ook een onbekende vrouw uit Texas. Ze besloot om tijdens de uitvaart van de 88-jarige overleden Lois Hicks de trouwring van haar vinger te stelen terwijl ze lag opgebaard in haar kist.

De dochter van de overleden Lois, Vel Mckee, was er op dat moment even tussenuit om een luchtje te scheppen. Hier zag de onbeschofte vrouw haar kans schoon en sloop ze in de ruimte waar de overleden Lois lag opgebaard. Na wat geduw en getrek bleek de ring toch iets moeilijker af te gaan dan dat ze in eerst instantie had gedacht. De gulzige dame wilde kosten wat het kost die ring in handen krijgen en besloot om toch wat meer kracht te zetten. De arme levenloze Lois werd behoorlijk door elkaar geschud voordat de dief de ring te pakken kreeg. In alle geweld had de hondsbrutale vrouw zo had aan de vinger van de overleden Lois lopen sjorren dat haar levenloze vinger bijna was afgebroken.

Toen de rouwende Vel terug kwam bij de grafkist was ze geschokt. Haar moeder lag er verwilder bij, miste haar dierbare trouwring en haar vinger was uit de kom. Vel was er kapot van en besloot aangifte te doen bij de politie. Gelukkig hadden ze in het uitvaartcentrum waar haar moeder lag opgebaard camera’s hangen die het hele voorval hadden gefilmd. Na het zien van de beelden is de politie een onderzoek gestart en is de hondsbrutale vrouw gearresteerd voor diefstal. Vel kan in ieder geval rekenen op een dikke schade vergoeding vanwege de emotionele schade. Zo zie je maar weer “de een z’n dood is een ander z’n brood.”

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like