Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

vrouw neemt wraak op haar man en verkoopt zijn huis zonder dat hij het weet

laura-arnolds

Laat dit een les zijn voor iedere wel willende man die aan een huwelijk begint. Dat overspel over het algemeen vaker geaccepteerd wordt in de moderne wereld, wil niet zeggen dat iedereen daar dan ook zo over denkt. De 42 jarige Laura Arnolds uit Warwickshire heeft hier zo haar eigen idee over en was nogal pissed nadat ze erachter kwam dan haar man Craig Arnolds vreemd ging. 

Toen Craig terugkeerde van zijn zakenreis naar New York, kwam hij tot de ontdekking dat er iets niet helemaal pluis was. Zijn sleutel paste niet meer in het slot van de deur en nadat hij besloot aan te bellen kreeg hij de schrik van zijn leven. Er zaten zes studenten in zijn lounge en zijn vrouw was nergens te bekennen. Nadat zijn vrouw een pikant smsje tegenkwam in zijn telefoon, besloot ze haar koffers te pakken en het huis te verkopen.

Omdat Craig zijn zaakjes niet helemaal op orde had, had Laura de volledige toegang tot zijn financiën waardoor ze achter zijn rug om het huis te koop kon zetten. De huizenmarkt was nogal booming op het moment en binnen een dag had Greg’s nederige stulpje zes nieuwe eigenaren.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like