Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Vrouw met XXL-lippen klaagt dat eten en drinken moeilijk is

Vrouw met XXL-lippen klaagt dat eten en drinken moeilijk is
Beeld: TikTok Vienna Wuerstel

Wie dacht dat grotere lippen enkel glamour betekenden, heeft het grondig mis. De uitdagingen van grote lip-injecties worden steeds duidelijker. Als je gelooft dat alles wat blinkt goud is, moet je zeker kennis maken met deze Tiktoker.

Het Leven met XXL Lippen

Vienna Würstel, de TikTok-sensatie met die ‘kan-het-nog-groter’ lippen, heeft wat inside informatie gedeeld. Ze heeft in totaal al zo’n 30ml aan filler in haar lippen, en raad eens? Ze is nog niet verzadigd! Maar hier komt de ironie: hoewel ze hongerig is naar meer lip vuller, heeft ze moeite met eten. Ja, je leest het goed!

Eten & Drinken: Een Glibberige Strijd

In een van haar virale TikTok liet Vienna zien hoe ze een chocolaatje probeerde te eten. Eenvoudig? Think again! “Eten lukt wel als het zacht is. Maar drinken?” zei ze, waarna ze liet zien dat drinken uit een glas … wel, laat ons zeggen, een vochtige aangelegenheid is.

Terwijl ze een druppel van haar kin veegde, merkte ze op: “Je ziet, het is lastig. Maar eerlijk, ik zou nu de ‘Oh, mijn grote lippen zijn zo’n handicap’-kaart kunnen spelen. Maar ik koos hiervoor, en ik pas me aan. Elke dag een beetje beter.”

Cosmetica: De Toekomst is… Groot!

En als je dacht dat Vienna het rustiger aan zou doen, heb je het mis. Ze heeft grootse plannen! Botox, meer lip- en wangvuller, een neuscorrectie en ja, zelfs een borstoperatie. Sommigen vroegen zich af of ze wel bij gekwalificeerde chirurgen terechtkwam. Haar antwoord? “Natuurlijk! Alleen de besten kunnen zulke lippen maken. Dus ja, ik ben veilig.”

De Andere Kant van de Medaille

Hoewel Vienna volop geniet van haar nieuwe look, waarschuwen anderen voor de risico’s van cosmetische ingrepen. Faye Winter, een voormalige ster van Love Island, heeft ooit spijt gehad van haar lip-injecties. Na het oplossen ervan, beschreef ze haar lippen als ‘verschrikkelijk’. Pas nadat een medisch opgeleide professional haar behandelde, kreeg ze eindelijk de gewenste resultaten.

Uitdagingen van grote lip-injecties

Dus, het pad naar de perfecte lippen is niet altijd gemakkelijk. Wil je XXL lippen? Misschien krijg je meer dan waarvoor je betaald hebt. En denk eraan: de volgende keer dat je een glas water drinkt, waardeer dan het gemak waarmee het gaat. Proost!

Check ook:

Bron: Unilad

You May Also Like