Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Mensen ontgrendelen nieuwe angst nadat vrouw uitlegt hoe haar kaak vastzat door te gapen

Mensen ontgrendelen nieuwe angst nadat vrouw uitlegt hoe haar kaak vastzat door te gapen
Beeld: TikTok Jenna

Je gaapt lekker weg en plots… KRAK. Je kaak zit vast! Klinkt als een horrorverhaal, toch? Maar voor TikTok-ster Jenna Sinatra was dit realiteit—en verrassend genoeg, kon ze er nog om lachen ook. In haar recente viral video neemt ze ons mee van het schokkende moment tot aan de spoedeisende hulp. Deze bizarre ervaring heeft het internet op stelten gezet en zorgt voor heel wat gegiechel én gegruwel.

Hoe gapen paniek veroorzaakt

Het begon allemaal, doordat ze ging gapen, een simpele onschuldige gaap. Ja, echt waar. Jenna was net als iedereen aan het relaxen toen haar kaak besloot op slot te gaan. Haar eerste reactie? Gieren van het lachen, natuurlijk—al was het door de shock. Aanvankelijk dachten haar ouders dat het een grap was. “Kom op, Jenna, doe je kaak weer normaal,” zeiden ze waarschijnlijk. Maar een snelle online zoektocht later en het was richting het ziekenhuis met Jenna, nog steeds met een halfopen mond.

Mensen ontgrendelen nieuwe angst nadat vrouw uitlegt hoe haar kaak vastzat door te gapen
Beeld: TikTok Jenna

Naar het ziekenhuis

In het ziekenhuis kwam de bevestiging: Jenna’s kaak was echt uit de kom. De oplossing? Nou, die is niet voor de zwakkeren onder ons. Stel je voor dat iemand je kaak weer op zijn plek moet duwen. Ja, dat klinkt net zo pijnlijk als het is. Gelukkig kreeg Jenna eerst een spierverslapper toegediend, wat alles een beetje makkelijker maakte. Haar volgers konden meebeleven hoe ze daar zat, een beetje te kwijlen van de medicatie, terwijl haar kaak weer in de kom werd gezet.

Simpele gaap

Het verhaal van Jenna bewijst maar weer dat zelfs een simpele gaap tot bizarre situaties kan leiden. Voor iedereen die nu bang is om te gapen—je bent niet alleen. Misschien is het een goed idee om je gaap voortaan klein te houden? Of tenminste, probeer niet te hard te lachen als je kaak op slot gaat. Want echt, hoe bizar is dat?

Tips als je kaak ooit eens ook vast zit:

Check ook: