Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Vrouw krijgt liefdesbriefje van onbekende man in vliegtuig en waagt haar kans

Beeld: TikTok/@nataliebonbon

De spanning van onverwachte ontmoetingen kent geen grenzen, zelfs niet op grote hoogte. Een dappere vrouw besloot haar kans te grijpen en te flirten met een mysterieuze man tijdens een vliegreis. Met de lucht als decor durfde ze een romantisch avontuur aan te gaan, in de hoop de ware liefde te vinden. Dit verhaal laat zien dat liefde overal kan opbloeien, zelfs tussen de wolken.

Liefde in de lucht

Tijdens een recente vlucht met Southwest Airlines, merkte Natalie uit San Diego, Californië, een aantrekkelijke man op die voor haar zat. In plaats van een praatje te maken of te doen alsof ze een pen liet vallen in het gangpad, in de hoop dat hij het voor haar zou oprapen, besloot ze hem in plaats daarvan een briefje te geven. Op een servetje had ze een boodschap voor hem geschreven. De vrijgezelle vrouw gaf hem het handgeschreven briefje dat zei: “Als je vrijgezel bent / geïnteresseerd, stuur me dan op een gegeven moment een berichtje,” samen met haar telefoonnummer, zodat hij contact met haar kon opnemen als hij dat wilde.

Beeld: TikTok/@nataliebonbon

De timing was perfect

Ze deelde haar romantische avontuur met haar 21.1k volgers op TikTok en liet een clip zien van haar briefje, de stoel voor haar en haar reactie op het ontvangen van een antwoord via tekst. Natalie ondertitelde de video om ons precies te laten zien wat ze dacht tijdens het hele gebeuren. Ze begon nadat ze hem had opgemerkt: ‘Echt leuke jongen die voor me zit in het vliegtuig, besloot mijn kans te wagen’, voordat ze het briefje aan haar vliegtuig crush gaf.

@nataliebonbon

Also did this towards the end of the flight so it wasn’t awkward for a long time just incase 😅 #datingtok #catchingflights #singletok #flightsandfeelings #summer23

♬ Bops Goin Brazy – Tyga

Natalie zei toen: ‘Ik flip omdat hij zich omdraaide en zichzelf voorstelde.’ Daarna kregen we een glimp te zien van een antwoordtekst die bevestigde dat haar crush openstond voor deze ongebruikelijke benadering. Hij schreef: ‘Hey Natalie, leuk je te ontmoeten. En ja, ik ben vrijgezel en geïnteresseerd’, met een klein lachend emoji.

Natalie deelt updates over haar vluchtige liefdesverhaal

Gelukkig deed ze dit niet aan het begin van de vlucht en hoefde ze niet de hele reis door een potentieel ongemakkelijke situatie te zitten. In haar bijschrift legde ze uit wanneer ze de sprong waagde: ‘Ik heb dit ook gedaan tegen het einde van de vlucht, zodat het niet lang ongemakkelijk was, voor het geval dat. ‘Reageerders waren enthousiast en ook de luchtvaartmaatschappij was dat, met een reactie van het officiële TikTok-account van Southwest Airlines: ‘Als de liefdes luchtvaartmaatschappij, zijn we er nu bij betrokken’!

Een gebruiker schreef: ‘Waar kunnen we ons inschrijven voor relatie-update?’, terwijl een ander grappend zei: ‘Vang vluchten ÉN gevoelens.’ Iemand deelde zelfs een vergelijkbare ervaring die ze hadden meegemaakt en legde uit: “Ik heb vrienden die elkaar ontmoetten tijdens een vlucht. Het thema van hun bruiloft was ‘Liefde op het eerste vliegtuig’.”

Gelukkig maakte Natalie al snel een updatevideo om iedereen te laten weten dat het stel plannen had om samen uit te gaan, waarbij de mysterieuze man berichtte over enkele plaatsen die hij wilde bezoeken. Hij schreef: ‘Ik ben morgenavond en maandagavond vrij. Zin in een date? ‘Er zijn een paar leuke plekken die ik graag wil uitproberen’. Laten we hopen dat we niet te lang hoeven te wachten tot ze weer iets plaatst met meer goed nieuws over de ontwikkeling van haar relatie! Bekijk hier de updatevideo over de eerste date!

@nataliebonbon

Sorry ran out of time part 3 is super short tho 💕thanks for the support ☺️

♬ original sound – Natalie

Laten we in spanning afwachten en hopen dat ze binnenkort meer goed nieuws deelt over hoe haar relatie zich ontwikkelt en welke avonturen ze samen zullen beleven!

Check ook: Meisje geeft nummer aan jongen met missend cijfers, hij belt alle mogelijke combinaties om haar te vinden

Bron: Ladbible

You May Also Like