Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Vrouw komt er na reis van 2.700 km voor bruiloft achter dat ze een jaar te vroeg is

Vrouw komt er na reis voor bruiloft van 2.700 km achter dat ze een jaar te vroeg is
Beeld: tikTok/Instagram

Een vrouw die 1.700 mijl vloog om haar vader te zien trouwen, kreeg een onaangename verrassing toen ze landde op de huwelijksbestemming, om te ontdekken dat ze er een jaar te vroeg was.

Een jaar te vroeg

Llarissa Pye, 29, die uit Cheshire, Engeland komt, maar op de Canarische Eilanden woont, was dolblij toen ze te horen kreeg dat haar vader en zijn partner van drie jaar, beiden 53, zich in december 2023 verloofden. De Britse woont al negen jaar op Lanzarote nadat ze verliefd werd op de plek na een verjaardagsreisje van een vriend. Toen haar vader belde om haar de data voor de bruiloft door te geven, hoorde ze hem verkeerd en dacht ze dat hij had gezegd dat de bruiloft de volgende zaterdag zou plaatsvinden, wat toevallig zijn verjaardag was – dus haastte ze zich om haar vlucht van 200 pond enkele reis te boeken.

Ondanks de vele communicatie na het eerste telefoontje, realiseerde niemand zich Llarissa’s vergissing (zijzelf al helemaal niet) totdat ze in het vliegtuig zat en op 31 mei zou vertrekken. Larissa kwam aan in het Verenigd Koninkrijk en ontdekte dat ze een jaar te vroeg was voor de bruiloft; een fout die haar familie aan het wankelen bracht. Ondanks haar fout besloot ze er toch een uitstapje van te maken en genoot van een minivakantie in het Verenigd Koninkrijk voordat ze op 4 juni terugvloog naar Lanzarote. Llarissa, die voor een fietsverhuurbedrijf werkt en in Puerto del Carmen woont, zei: “Dus toen ze de data boekten, was het ongeveer middernacht voor mij.

Een jaar te vroeg
Beeld: YouTube

Van dienst veranderen

Mijn vader zal wel gezegd hebben ”volgend jaar is het op mijn verjaardag”. Maar ik hoorde ”het spijt ons dat het zo kort dag is, we begrijpen het als je niet kunt komen”. Ik moest een meisje op het laatste moment vragen om van dienst te veranderen. Ik had mijn vluchten doorgestuurd, maar ze hadden niet gezien dat er 2024 stond. Op vrijdagochtend stuurde ik ze een sms om te zeggen: “Ik ben op het vliegveld, ik zie je over een paar uur. Ze probeerden me te bellen, maar mijn telefoon stond in de slaapstand.

Ik stond op het punt om op te stijgen en ik zag alle berichten. Ik belde mijn vader en hij zei: “Llarissa, de bruiloft is pas volgend jaar. We zaten gewoon te lachen door de telefoon.’ Llarissa had de vier uur durende reis terug naar haar woonplaats Frodsham, Cheshire, meteen geboekt toen ze dacht dat haar vader had gezegd dat hij op 2 juni de knoop zou doorhakken. Ondanks de vergissing wist ze toch het beste uit haar tijd te halen. Ze kon een bruidsmeisjesjurk passen en bijpraten met zoveel mogelijk vrienden en familie voordat ze een vlucht van £30 terug nam.

Llarissa zei: “Ze lachen er nu nog steeds om. De meeste mensen zeiden: “Hoe hebben jullie dat voor elkaar gekregen? Het is niet alsof we niet gecommuniceerd hebben. ‘Een jaar raden is kort dag voor mijn vader. Ik heb nu de tijd om mijn bruine lijntjes te corrigeren. Het is allemaal leuk. Ik ben meestal redelijk georganiseerd. Ik ben nog nooit een jaar te vroeg geweest.’

Check ook:

Bruidegom neemt wraak op bruiloft, nadat bruid hem bedroog met 8 mannen

You May Also Like