Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Vrouw in Westerhaar-Vriezenveensewijk heeft rotonde-regels nog niet helemaal onder de knie

Westerhaar-Vriezenveensewijk

Er bestaan nogal wat vooroordelen over vrouwen in combinatie met het besturen van auto’s. Wij willen ons niet mengen in deze discussie, maar deze vrouw in het prachtige Westerhaar-Vriezenveensewijk maakt het ons wel heel moeilijk.

Laten we eens meereizen met deze onverschrokken avonturier, die met de vastberadenheid van een ontdekkingsreiziger uit de 16e eeuw besloot om de geheimen van de rotonde te ontrafelen. Daar stond ze dan, voor de rotonde van Westerhaar-Vriezenveensewijk, een plek die velen beschouwen als de Bermuda-driehoek van verkeersregels. 

Rotonde

Het is waarschijnlijk dat ze zichzelf veel vragen stelde, zoals: “Moet ik de buitenste of binnenste baan nemen als ik driekwart rond wil gaan? Moet ik wachten voor fietsers en/of voetgangers? En wat betekenen die haaientanden eigenlijk als ik de rotonde wil oversteken?” Wat er precies in het hoofd van de vrouw omging, zullen we waarschijnlijk nooit weten, maar we kunnen van geluk spreken dat het goed is afgelopen. Eind goed, al goed… zeggen ze dan.

Check ook: Rotonde drifter in Hoogeveen op heterdaad betrapt door de politie

Bron & Beeld: skoften.net

You May Also Like