Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Vrouw krijgt gigantische wenkbrauwen nadat ze zelfgemaakte verf gebruikt

wenkbrauwen

Het is eerlijk om te zeggen dat iedereen zijn eigen deel van doe-het-zelf-schoonheidsrampen heeft meegemaakt, of het nu gaat om een ​​kleurstof voor thuis die je gele wortels achterlaat of een onbetrouwbare valse kleur die je oranje handen en voeten geeft.

Wenkbrauwtint gaat mis

Een meisje heeft echter op de harde manier geleerd dat sommige dingen het beste aan de professionals kunnen worden overgelaten. TikTok-gebruiker Libby Anderson probeerde zichzelf thuis een wenkbrauwtint te geven toen het noodlot toesloeg. De clip begint met Libby’s wenkbrauwen, allemaal opgeborsteld en bedekt met donkerbruine verf, in de stijl van de modieuze ‘soap brow’-look. Zodra de TikToker echter een veeg op de wenkbrauw begint aan te brengen om het product te verwijderen, kun je zien dat het totaal is misgegaan.

Gelukkig krijgt ze advies van andere vrouwen

In plaats van alleen de eigenlijke wenkbrauwen zelf te verven, waar Libby het haar naar boven heeft geborsteld, is de kleurstof in enorme vlekken op de huid onder de haren en boven de wenkbrauw zelf overgebracht. Je ziet Libby wanhopig de huid rond haar wenkbrauwen schrobben zonder succes, terwijl ze lachte om haar eigen blunder. Gelukkig voor Libby werd ze echter al snel overspoeld met opmerkingen van andere vrouwen die in het verleden dezelfde fout hebben gemaakt. “Dit gebeurt me elke keer als ik mijn eigen wenkbrauwen doe”, merkte een TikTok-gebruiker op, terwijl een ander suggereerde: “Smeer de volgende keer vaseline rond je wenkbrauw en dan zal het geen vlekken maken!” Ondertussen gaf een derde advies hoe ze de gigantische nieuwe wenkbrauwen kon verwijderen en schreef: “Misschien niet het beste voor in de buurt van je oog, maar ik gebruik altijd handdesinfecterend middel of nagellakremover om de verf van mijn haarlijn te krijgen.” Ja, dat zouden we thuis waarschijnlijk niet aanraden. Anderen stelden voor om micellair water en wattenschijfjes te gebruiken, dus daar gingen we mee akkoord. Veel succes, Libby!

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like