Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Vrouw belandt in ziekenhuis nadat ze teveel eet in all-you-can-eat sushi-restaurant

all you can eat sushi

Oké, we snappen dat je probeert zoveel mogelijk te eten wanneer je naar een all-you-can-eat restaurant gaat, maar het wordt tijd dat mensen het rustiger aan gaan doen. We zagen eerder deze man die een toegangsverbod kreeg in een all-you-can-eat-restaurant, omdat hij te veel at en nu deze jongedame die zoveel at in een all-you-can-eat-sushi restaurant dat ze naar het ziekenhuis moest.

All-you-can-eat-sushirestaurant

Het gebeurde allemaal in Mountain View, in de Amerikaanse staat Californië waar een jonge dame genaamd Danielle Shapiro, zoveel in een all-you-can-eat-sushirestaurant at dat ze naar het ziekenhuis moest. Op Social media vertelt ze hoe het gebeurde; “Jep, dat ben ik…” schrijft ze boven haar foto, waarbij te zien is dat ze nog in het ziekenhuis is. Samen met haar vriendin bezochten ze een all-you-can-eat-restaurant waar gasten voor 50 dollar onbeperkt sushi konden eten en dat is precies wat ze deed. “Ons diner duurde ongeveer twee uur. Maar omdat we zo vol raakten, moesten we telkens even pauze nemen.” In slechts twee uur slokte Danielle een miso-soep, vier gyozas, twee jalapeño-poppers, acht green dragon-rolls, acht snow crab-rolls, acht California-rolls, acht wakame-rolls en een portie edamame-bonen op.

Stoppen met Sushi eten?

Na de maaltijd voelde Danielle zich al behoorlijk opgeblazen, maar pas in de avonduren voelde ze behoorlijke pijn in haar maag en borstkas. Ze werd toen naar het ziekenhuis gebracht door haar oma en vriend, waar de dokter constateerde dat ze maagzuur reflux had. Het duurde enkele dagen voordat ze weer de oude was. Zal ze stoppen met Sushi eten?  “Ik zal zeker weer sushi eten”, laat ze weten. “Deze ervaring heeft noch sushi, noch all-you-can-eat-restaurants voor mij verpest. Wat ik wel heb geleerd, is dat ik voortaan rustiger aan moet doen en beter moet luisteren naar mijn lichaam,” aldus Danielle.

@danielleshap

All you can eat sushi gone wrong… 

♬ Originalton – POV’s

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like