Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Vrouw die blind werd door oogbal tatoeage kiest ervoor om dezelfde oogbal tattoo opnieuw te zetten

Vrouw die blind werd van oogbal tatoeage laat 'meest brute martelende' inkt opnieuw zetten
Beeld: Instagram AmberLuke666

Amber Luke, de Australische vrouw met 98% van haar lichaam bedekt in tatoeages, ging terug voor een nieuwe ronde nadat ze drie weken blind was geweest door een oogbal tatoeage. Ondanks alles, zegt ze geen spijt te hebben van haar ‘brute’ beslissing. Durf jij het aan?

Oogbal tatoeage

Dat is zelfs nadat ze tatoeages op haar oogballen had laten zetten waardoor ze drie weken blind was, een procedure die een andere vrouw kopieerde en waarbij ze ook haar gezichtsvermogen verloor. Hoewel ze verklaarde dat ze ‘dat zeker niet nog een keer zou doen’, besloot Amber dat ze graag nog een keer in de stoel van de tatoeëerder wilde zitten om haar oogballen te laten inkten. De 29-jarige reisde op 18 mei van Australië naar São Paulo, Brazilië, om haar ogen voor de tweede keer te laten tatoeëren.

Amber, die vanwege haar uiterlijk de bijnaam ‘Dragon Girl’ heeft gekregen, onthulde het resultaat van haar nieuwe kunst in een filmpje op Instagram waarin ze liet zien dat haar sclera, het witte gedeelte van de oogbol, nu blauw en zwart is. “Voor mij ging het erom dat ik terugnam wat van mij is en van mij had moeten zijn”, vertelde Amber aan What’sTheJam.

“Ik voelde me beroofd en alsof ik geen goede procedure verdiende. Maar ik verdien wel mijn moment, waarop ik mijn ogen open en echte schoonheid zie. “Ik huilde bijna van geluk toen ik ze deze keer zag en dat is precies hoe het oorspronkelijk had moeten zijn. Het is iets wat ik nu voor de rest van mijn leven kan waarderen.”

Gezichtsvermogen verliezen

Amber ging naar tatoeëerder Gattoo Moreno voor de ingreep en wilde dit keer voorkomen dat ze drie weken lang haar gezichtsvermogen zou verliezen. Ze legde uit dat ze naar de optometrist was geweest die haar vertelde dat haar eerste oogbaltatoeage ‘was verprutst’. Ze zei dat er deze keer ‘absoluut geen tekenen van littekenweefsel’ waren na de procedure, die slechts 20 minuten duurde. Het werd gedaan met een spuit gevuld met veganistische inkt die langzaam in haar oogwit werd geïnjecteerd, maar zelfs met het nemen van voorzorgsmaatregelen waren er nog steeds zorgen over wat er mis kon gaan.

Amber zei: “Als je knippert of beweegt wanneer die naald in je oogbal zit, kun je permanent blind worden. “Het was cruciaal voor me om tijdens de procedure te ademen, omdat ik een ernstig trauma en PTSS had. “Het was zo moeilijk om stil te blijven liggen terwijl er zoveel door mijn hoofd raasde, maar ik ben ontzettend trots op mezelf dat ik deze situatie weer heb opgepakt.

“De eerste procedure was zonder twijfel de meest ondraaglijke pijn die ik ooit heb meegemaakt.” Tijdens de tweede procedure zei ze echter dat er ‘absoluut geen pijn’ was en zei dat dat was ‘hoe het hoort’. Amber voegde eraan toe: “Ik had me geen betere bodymodificatie-artiest kunnen wensen om me door deze ontmoedigende reis te leiden. “Na zeven jaar heb ik eindelijk bereikt wat ik verdiende.

Oogbal tatoeage
Beeld: Instagram

Check ook:

Amber, de tattoo-verslaafde: Hoe ziet ze eruit zonder al die tatoeages?

You May Also Like