Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Vrouw breekt wereldrecord met haar tong

Vrouw verbreekt record met tong

Zoe Ellis, ook wel bekend als Zoe L’Amour, was onlangs te zien in een Italiaanse televisieserie. In deze serie probeert men allerlei bizarre wereldrecords te verbreken voor het Guiness Book of Records. Het record dat Zoe probeerde te verbreken, is ook wel een vrij bizar record. Zij wilde namelijk haar eigen record verbeteren met haar tong. Haar doel? Zo veel mogelijk ventilatoren stoppen met behulp van haar eigen tong.

Hoe dan? Nou, door haar tong letterlijk tussen een ventilator te stoppen. Zo had zij twee ventilatoren van ieder 35 watt, op de hoogste snelheid afgestemd. Zoe moest de ventilatoren meer dan 20 keer weten stoppen met haar tong, om haar oude record te verbreken. Tijdens deze nieuwe poging haar kreeg ze het voor elkaar om de ventilatoren maarliefst 32 keer te stoppen.

En dat is niet het enige, ze heeft namelijk nog een record op haar naam staan met haar tong. Zo heeft zij ook nog eens de meeste muizenvallen opengemaakt met haar tong in een minuut. Benieuwd naar hoe zij 32 keer met haar tong een ventilator wist te stoppen? Bekijk dan dit filmpje.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like