Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Vrouw berooft haar ouders van drie ton met leugen over studie

nicole

Als ouder weet je in ieder geval één ding zeker wanneer de tijd aanbreekt dat je kinderen gaan studeren: daar gaan alle spaarcentjes. Natuurlijk is dit voor een goed doel en veel ouders hebben hier dan ook bewust voor gespaard, want zeg nou zelf je wilt toch het allerbeste voor je kinderen? Helaas wordt de droom, het meemaken dat je kids afstuderen, niet voor iedere ouder een werkelijkheid. Zo ook niet voor de ouders van Nicola Boardman, in tegendeel, die zagen hun dochter achter de tralies verdwijnen nadat ze drie ton afhandig had gemaakt, met het liegen over verschillende peperdure opleidingen die ze zou hebben gevolgd.

Toen de Britse Nicola haar ouders vertelde dat ze wilde gaan studeren waren haar ouders super trots en stonden ze erop om haar financieel te ondersteunen. Dit kwam de listige jonge dame alleen maar mooi uit, want ze was namelijk heel iets anders van plan met de zuur verdiende centen van haar ouders. Het geld van haar ouders maakte ze namelijk allemaal op aan drugs, reizen en een huwelijk waar haar ouders helemaal niets van wisten. Nicola overtuigde haar ouders er namelijk van dat ze op Universiteit van Oxford ging studeren en zo bleven haar ouders haar iedere maand nietsvermoedend geld sturen. Ook beweerde de doortrapte Nicola dat ze allerlei dure reizen moest maken vanwege onderzoeksprojecten en dat ze geld nodig zou hebben om te kunnen promoveren in secundair sociale wetenschappen.

Door de jaren heen liep het bedrag op tot maarliefst 317.000 euro en zou ze ondertussen alleen maar van haar vrijheid hebben genoten. Het ging zelfs zo ver dat ze haar vader ervan overtuigde, dat zijn investering miljoenen ging opleveren nadat ze zou zijn afgestudeerd. Haar ouders verkochten hun huis zelfs nadat Nicola hen een vals contract voorlegde waarop stond dat ze 3 miljoen pond zou krijgen voor haar werk. Helaas voor deze eeuwige student stak haar heroïne verslaving hier een stokje voor en kwamen al haar leugens aan het licht. De bedriegster moest voor de rechter verschijnen vanwege oplichting en kreeg een gevangenisstraf van 40 maanden. Haar vader was ontdaan en riep in de rechtzaal “Ik ben beroofd van mijn pensioen, waar ik 40 jaar lang zo hard voor heb gewerkt”. Van je kinderen moet je het hebben..

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like