Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Vrouw aangevallen door kangoeroe memesvergroting redt haar leven

kangeroo

Toen Sharon Heinrich kort geleden een fietstocht maakte door de outback van Australië, werd ze aangevallen door een kangoeroe. Ze raakte hierbij zwaargewond. De kangoeroe liet de 45-jarige Sharon achter met een aantal gebroken ribben en gescheurde implantaten. Maar dit had allemaal veel ernstiger af kunnen lopen als ze geen meloenvergroting zou hebben gehad. Volgens de dokter werd Sharon namelijk gered door haar DD implantaten, want anders had de aanval haar fataal kunnen zijn.

Sharon maakte een tocht door de outback samen met haar vriendin Clare Valley toen ze plotseling besprongen werd door een kangoeroe. Het beest greep haar en trapte meerdere keren tegen haar borst. Hierbij scheurden haar implantaten en moest ze met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht. Hier vertelden de doktoren haar dat de aanval haar fataal had kunnen zijn als ze geen vergroting zou hebben gehad. De kangoeroe had namelijk zo hard getrapt dat ze inwendige bloedingen zou hebben gekregen als deze niet waren afgeremd door haar implantaten

Na de aanval moest ze haar iimplantaten laten vervangen en vroeg aan de doktoren of ze een maatje groter mocht voor het geval dat ze nog eens zou worden besprongen door een agressieve kangoeroe. Sharon kan er inmiddels wel om lachen en ze is de kangoeroe zelfs een klein beetje dankbaar voor haar grotere meloenen.

Nog meer toffe shit zien?! Vergeet dan niet abonneren op ons Youtube-kanaal. HIER DOEN

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like