Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Vrouw probeert recordpoging met 100.000 mannen naar bed te gaan, maar heeft tot nu toe slechts 482

Vrouw probeert met 100.000 mannen naar bed te gaan, maar heeft slechts 482 bij elkaar
Beeld: Facebook Ania Lisewska

Ania Lisewska, een dame met een ambitie die lijkt te zijn ontsproten uit een scenario van een absurde komedie, heeft een plan dat de wereld moet verbijsteren: ze wil 100.000 mannen in haar bed hebben! Maar met slechts 482 ‘veroveringen’ op haar teller, lijkt ze nog een eind weg te zijn van haar doel. Laten we ons storten in het lachwekkende avontuur van Ania Lisewska en haar belachelijke queeste om het Guinness World Record te veroveren.

Bed delen met 100.000 mannen

Ania Lisewska, ooit een modeontwerpster, is vastberaden om haar naam te vereeuwigen in het Guinness Book of World Records. Haar geniale plan? Het bed delen met een verbijsterende 100.000 mannen! Ja, je leest het goed. Maar momenteel lijkt het erop dat ze haar doel nog niet eens in zicht heeft, met slechts 482 mannen die deel hebben genomen aan haar absurde missie. Ania’s regel is simpel: elke man krijgt twintig minuten met haar in bed. En als ze binnen die tijd de taak niet hebben voltooid, krijgen ze wat extra tijd. Het zou haar ongeveer 33.000 uren kosten om al die mannen te ‘verwerken’ – meer dan 3 jaar en 8 maanden non-stop!

100.000 mannen
Beeld: Pexels Ana Maria Moroz

Een aanzienlijke som geld is nodig

Natuurlijk is Ania’s onderneming niet slechts een beproeving voor haar fysieke uithoudingsvermogen, maar ook voor haar portemonnee. Het plan om haar missie over de hele wereld te vervullen zal een aanzienlijke som geld vereisen. Maar Ania lijkt vastbesloten en vol enthousiasme over haar belachelijke doel. Ania legt uit dat het concept begon tijdens een gezellig samenzijn met vrienden. Ze benadrukt haar liefde voor gezelligheid en innige momenten, waardoor het idee haar als een boeiende uitdaging leek. Ze deelt mee dat haar reis in Polen begon en dat ze klaar is voor de andere landen.

Meest bizarre en hilarische verhalen

Maar zelfs met haar vastberadenheid staat Ania voor een enorme uitdaging. Hoewel er genoeg mannen zijn die graag een avontuurtje met haar willen beleven, zijn er maar weinig die bereid zijn om nummertje 95.000 te zijn op haar lijstje. De vraag blijft dus of Ania genoeg mannen zal vinden om haar waanzinnige doel te bereiken. Ania’s verhaal is zonder twijfel een van de meest bizarre en hilarische verhalen die we hebben gehoord.

Zowel verbijsterend als grappig

Haar vastberadenheid om het Guinness World Record te halen met haar plan om 100.000 mannen te ‘veroveren’, is zowel verbijsterend als grappig. Laten we Ania aanmoedigen in haar waanzinnige queeste en zien of ze haar doel zal bereiken. Wie weet, misschien zal ze ons allemaal verbazen en een plekje veroveren in de geschiedenisboeken – zij het op een wel heel bijzondere manier!

Check ook: Vrouw in shock, nadat moeder te weten komt dat ze met 300 mannen naar bed was gegaan