Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Lol: vriendin stuurt haar vriend op pad voor vrouwelijk product dat niet bestaat

vrouwenproduct

 

Het doen en laten van het andere geslacht blijft voor veel mensen altijd toch een groot vraagteken: wat voor producten gebruiken ze? Waar liggen hun interesses? Wat is een lifehack wat zij veel gebruiken? Waar nadelen zijn, zijn vaak ook voordelen. Zo ook in dit geval!

Cooch scoop

Je kan namelijk deze onwetendheid heel goed gebruiken om pranks uit te halen. Dat moet ook deze vrouw gedacht hebben toen ze haar vriend de winkel in stuurde met een heel specifieke vraag; of hij even de ‘cooch scoop’ voor haar wilde halen. Haar trouwe partner ging braaf voor haar de winkel binnen, maar keerde al snel terug om bij haar te checken of hij haar wel goed had verstaan.

Hangende pootjes

Een cooch scoop is, ter informatie voor het mannelijke geslacht, een onbestaand product. Gelukkig ging haar vriend met een positief gevoel de winkel in tot hij met hangende pootjes terugkwam.

Nu hoeven we natuurlijk niet te doen alsof mannen altijd even heilig zijn. De heren pranken er namelijk ook regelmatig flink op los. Zo maakte deze dude zijn vriendin wijs dat ze 10.000 dollar had gewonnen met een nep-kraslot. De video hiervan check je hier.

Bron en beeld: Youtube RM videos

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply