Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Vriendin Peter Gillis haalt uit naar Shownieuws-verslaggever

Uitgelekt: 'Dit is hoe Peter Gillis Wendy ten huwelijk gaat vragen'

In de recente gebeurtenissen heeft zelfbenoemd entertainmentdeskundige Bart Ettekoven voor de nodige opschudding gezorgd. Zijn opmerkingen hebben de woede van Wendy van Hout opgewekt, de kersverse liefde van realityster Peter Gillis. De situatie lijkt behoorlijk uit de hand te zijn gelopen, met Ettekoven die zichzelf in het middelpunt van een controverse bevindt. De clash tussen Ettekoven en Van Hout belooft een intrigerend hoofdstuk toe te voegen aan de altijd boeiende wereld van showbizz en relaties binnen de schijnwerpers.

“Peter heeft een dikke huid”

In een recent Shownieuws-item dat de rechtszaak tegen de overvallers van Mark Gillis besprak, zorgde Ettekoven voor ophef met een onaardige opmerking over het gewicht van Peter. Opmerkelijk genoeg was Peter al meer dan 25 kg afgevallen. Terwijl de vakantieparkexploitant in het fragment aanhaalde dat “Wendy altijd zegt: Peter heeft een dikke huid”, voegde Ettekoven vanuit de studio snedig toe: “En niet alleen een dikke huid!” De opmerking veroorzaakte verdeelde reacties en wakkerde discussies aan over fatshaming en respect in de media.

Wendy van Hout reageert op Shownieuws-rancune

Wendy van Hout heeft haar buik vol van de achterkamertjespraktijken bij Shownieuws. Op Instagram laat ze haar frustratie de vrije loop over de presentator van het populaire showbizz-programma. Ze deelt haar gedachten over een recent interview en hekelt de ongepaste opmerkingen van Bart Ettekoven aan het einde ervan. Met verontwaardiging vraagt ze zich af waarom hij meent zichzelf zo geweldig te vinden. Ze roept op tot introspectie, suggereert dat onzekerheid de overhand heeft en betreurt het gebrek aan respect voor anderen. Wendy’s ongezouten woorden werpen een licht op de schaduwzijde van de schijnwerpers in de showbusiness.

Check ook: Koppel probeert al 4 jaar zwanger te raken maar vrouw is nog steeds maagd

Bron: Loesoe

You May Also Like