Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

‘Vrienden helpen ‘afgekickte’ Rick Brandsteder weer aan de drank’: “Walgelijk”

Rick Brandsteder
Beeld: RTL

Rick Brandsteder worstelt al jaren met een alcoholverslaving. Vorig jaar liet hij zich hier zelfs voor opnemen in een afkickkliniek in Zuid-Afrika. Eenmaal terug in Nederland lijkt hij echter al snel weer te zijn teruggevallen in oude gewoontes, zo beweert Juicechannel.

Volop aan de wijn

Wanneer iemand met een verslaving worstelt, ligt terugval altijd op de loer. Het is daarom cruciaal dat je omgeving je steunt om de verleidingen te weerstaan. En dit is nou precies waar het misgaat, zo melden bronnen aan het juicekanaal op Instagram. Zo werd Rick vlak na zijn terugkeer uit Zuid-Afrika gespot in een restaurant in Amsterdam. “In eerste instantie zat Rick daar alleen aan een glas wijn. Uiteindelijk schoven er twee vrienden van Rick aan en werd er volop gedronken en flessen wijn besteld. Niet heel handig als je net uit een kliniek komt. Rick zat met zijn vrienden in een soort hoekje van het restaurant en daar kwam een hoop gejubel uit, maar verder bleven ze netjes. Hopelijk voor Rick valt hij niet te vaak terug in dit soort oude gewoonten.”

Vrienden bestellen alcohol voor Rick Brandsteder

Andere bronnen doen het boekje nog wat verder open. Zo werd Rick daarvoor al gespot in restaurant Hans & Frietje in Loenen aan de Vecht: “Daar bestelde Rick zelf frisdrank, maar zijn vrienden bestelde wel alcohol voor hem. Dit werd dan sneaky doorgeschoven naar Rick.” Weer een andere bron bevestigt dat Rick Brandsteder al jaren bevriend is met de eigenaar van Hans & Frietje en daar regelmatig ‘druk aan de zuip’ is: “Ook stapt hij gewoon de auto in als hij druk heeft gedronken.”

Walgelijk

Rick Brandsteder’s vrienden lijken er dan ook niet goed vanaf te komen bij de volgers van Juicechannel: “En dan die vrienden die juist zijn alcoholprobleem stimuleren ipv hem helpen. Wtf echt walgelijk.”

Rick Brandsteder
Beeld: Juicechannel
Rick Brandsteder
Beeld: Instagram Juicechannel
Rick Brandsteder
Beeld: Instagram Juicechannel

Check ook:

You May Also Like