Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Voor 99 pond vlieg jij naar New York City met Wow Air!

new york

Al druk bezig met vakantieplannen maken, maar vind je alles over het algemeen te duur? Dan heeft mogelijk de IJslandse vliegtuigmaatschappij een hele leuke aanbieding voor je. Het bedrijf heeft namelijk aangekondigd dat ze vluchten naar New York JFK Airport gaan verzorgen en om dat te vieren hebben ze een spectaculaire aanbieding. 

Voor 99 pond vlieg jij namelijk vanaf London naar New York JFK Airport, das nog eens goedkoop! Goed, er zijn wel een paar haken en ogen aan deze aanbieding verbonden. Zo is er geen gratis drinken, eten en entertainment aanwezig op de vlucht. Daarnaast moet je een tussenstop maken in Reykjavik (IJslsand) en moet er extra worden betaald voor handbagage en ruimbagage. De korting op de vlucht kan daarnaast alleen gepakt worden tussen april en mei 2018. Maar dan zit je wel cheapass in The Big Apple. 

Lukt het je overigens niet om vanaf London naar New York JFK Airport te vliegen kan je het ook vanaf Amsterdam doen. Dan kost een ticket ongeveer 159 euro. Wie neem jij mee?! 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply