Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

Volwassenen Happy Meal nu ook in Nederland verkrijgbaar!

Volwassenen Happy Meal nu ook in Nederland!

Heb je ooit met weemoed teruggedacht aan de tijd dat een simpel doosje met een hamburger, wat frietjes en een speeltje je dag kon maken? Wel, zet je schrap voor een trip down memory lane, want McDonald’s Nederland gooit hoge ogen met een gloednieuwe twist: de volwassenen Happy Meal! Ja, je leest het goed! Geen zijdelingse blikken meer als je hunkert naar die goede oude tijd; deze culinaire flashback is speciaal voor ons ‘grote kinderen’. Het is tijd om die innerlijke Peter Pan te omarmen, en wel hierom.

Niet alleen voor kids

Verlang je terug naar de dagen van zorgeloos plezier? McDonald’s heeft ons gebeden verhoord. De introductie van de volwassenen Happy Meal in Nederland is als het vinden van een verloren gewaande schat in volwassenenland. Grotere porties, maar met dezelfde vreugde en, jawel, een speeltje voor de nostalgie (of om de verzameling van je kinderen te stelen, we oordelen niet).

Volwassenen Happy Meal nu ook in Nederland!
Beeld: Instagram mcdonaldsnl

Volwassenen Happy Meal 

Wat krijg je naast een smakelijke maaltijd? Een ‘grappig’ poppetje om je dag op te fleuren! Met vijf verschillende figuren om te verzamelen, waaronder een zeldzame gouden, is het de perfecte manier om jezelf (of je bureau) te versieren. En hoewel sommigen misschien hoopten op een iets… pikantere verrassing, houden we het graag PG in de eetzaal. Deze nostalgische droom is echter van korte duur. Beschikbaar van 27 februari tot en met 25 maart, biedt deze speciale actie een unieke kans om je jongere zelf te herleven – maar dan met grotere frietjes. Vergeet niet, deze reis terug in de tijd is exclusief via de McDonald’s App, dus laat die downloadknop maar werken!

Een Feest voor de Eeuwige Jeugd

In een notendop, de volwassenen Happy Meal is onze kans om de klok terug te draaien, zonder de oordelende blikken. Het is een viering van jeugdige geesten in volwassen lichamen, met een snufje nostalgie en een flinke dosis plezier. Dus waar wacht je op? Trek je sneakers aan, download die app, en maak je klaar om te genieten van een maaltijd die bewijst dat je nooit te oud bent om te genieten van de kleine dingen in het leven. En wie weet, misschien is die gouden pop het begin van een nieuwe verzamelwoede!

Laten we er niet omheen draaien, vrienden. Dit is je kans om te schitteren met je volwassenen Happy Meal zonder excuus. Dus, hup, ga die kinderdroom achterna!

Check ook:

You May Also Like