Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Volgers Puck Moonen gaan los om bijzondere kluskleding: ‘Huis schilderen in bikini’

Volgers Puck Moonen gaan los om 'bijzondere' kluskleding: 'Huis schilderen in bikini'
Beeld: Instagram Puck Moonen

Puck Moonen verrast ons altijd met haar unieke keuzes, zowel op de fiets als daarbuiten. Dit keer heeft ze de sportieve outfit ingewisseld voor iets dat je niet in de gemiddelde bouwmarkt tegenkomt. Ja, je leest het goed: Puck is haar huis aan het schilderen geslagen in een wel heel bijzondere kluskleding, namelijk een bikini. Wie heeft er immers functionele kluskleding nodig als je ook kunt schilderen in stijl?

Puck in bijzondere kluskleding op Instagram

Voordat we ons vergapen aan deze laatste modetrend in de doe-het-zelfwereld, laten we niet vergeten wie Puck Moonen werkelijk is. Deze voormalige profwielrenster heeft zich niet alleen onderscheiden door haar snelheid en uithoudingsvermogen op de fiets, maar ook door haar sterke aanwezigheid op social media. Met maar liefst 850.000 volgers op Instagram heeft Puck een platform gecreëerd waar ze niet alleen sport, maar ook persoonlijke passies en, blijkbaar, haar renovatieprojecten deelt.

kluskleding
Beeld: Instagram Puck Moonen

Een kleurrijke vertoning op Instagram  

Dit keer heeft Puck ons werkelijk getrakteerd op een visueel spektakel. Ze plaatste twee foto’s op Instagram waarop ze te zien is terwijl ze haar huis schildert in de genoemde opvallende kleding: een rode bikini. Natuurlijk zorgt de combinatie van verf en minimale kleding voor opgetrokken wenkbrauwen en een storm aan likes. Het lijkt erop dat geen muur te saai is voor een likje verf, zolang je maar de juiste outfit draagt om het klusje te klaren.

Reacties van de volgers 

Zoals je kunt verwachten, hebben Puck’s volgers op deze posts gereageerd met een mix van bewondering en sarcasme. Reacties variëren van “Toevallig, ik heb precies dezelfde werkkleding” en “Klussen in bikini?” tot “Goed bezig. Schilderspak aan en gaan” Deze opmerkingen onderstrepen niet alleen de verbazing en het amusement, maar ook een tikje ironie over de keuze van haar kleding.

Een berg beklimmen of een muur schilderen

Moonen blijft ons dus verrassen, zowel op de fiets als erbuiten. Of het nu gaat om een berg beklimmen of een muur schilderen, zij doet het op haar manier. En als haar manier toevallig een bikini omvat, wie zijn wij dan om daar iets van te zeggen? Draai die verfpot maar open, trek je beste bikini aan, en aan de slag!

Check ook:

Puck Moonen maakt volgers gek in weinig verhullend jurkje: ‘Heb medelijden!’